در تهیه انواع دسر برای تولد می توان به دسر تولد بانوفی پای موز نیز اشاره کرد که علاوه بر طعم خیلی دلچسب دارای ظاهری بسیار زیبا نیز بوده و آن را به صورت بزرگ و یا تک نفره در لیوان نیز می توانید درست کنید.

مواد لازم دسر تولد بانوفی پای موز
  • بیسکوئیت دیجستیو پودر شده ۳۰۰ گرم
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای یا سفید ۱۰۰ گرم
  • شیر ۴۰۰ میلی لیتر
  • موز حلقه ای خرد شده ۴ عدد
  • خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
  • شکلات خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

دسر تولد بانوفی پای موز

طرز تهیه دسر تولد بانوفی پای موز
  1. ابتدا ۱۵۰ گرم از کره خود را ذوب کرده و با بیسکوییت مخلوط کنید و سپس آن را داخل لیوان و یا قالب به خوبی پرس کنید و داخل یخچال قرار دهید.
  2. شکر و مابقی کره را داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود.
  3. حال شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید با حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت کارامل برسید.
  4. زمانیکه این مخلوط از حرارت افتاد باید آن را بر روی کراست بیسکوییت ریخته و روی آن را با موز پر کنید.
  5. حالا با خامه فرم گرفته روی آن را پر کرده و در یخچال قرار دهید.
  6. برای تزیین از سس شکلات، کارامل، پودر گردو و هر چیزی که تمایل داشته باشید می توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

3 + شانزده =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس