در تهیه انواع دسر برای تولد می توان به دسر تولد بانوفی پای موز نیز اشاره کرد که علاوه بر طعم خیلی دلچسب دارای ظاهری بسیار زیبا نیز بوده و آن را به صورت بزرگ و یا تک نفره در لیوان نیز می توانید درست کنید.
مواد لازم دسر تولد بانوفی پای موز
- بیسکوئیت دیجستیو پودر شده ۳۰۰ گرم
- کره ۲۰۰ گرم
- شکر قهوه ای یا سفید ۱۰۰ گرم
- شیر ۴۰۰ میلی لیتر
- موز حلقه ای خرد شده ۴ عدد
- خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
- شکلات خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه دسر تولد بانوفی پای موز
- ابتدا ۱۵۰ گرم از کره خود را ذوب کرده و با بیسکوییت مخلوط کنید و سپس آن را داخل لیوان و یا قالب به خوبی پرس کنید و داخل یخچال قرار دهید.
- شکر و مابقی کره را داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود.
- حال شیر را به مخلوط شکر اضافه کنید با حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت کارامل برسید.
- زمانیکه این مخلوط از حرارت افتاد باید آن را بر روی کراست بیسکوییت ریخته و روی آن را با موز پر کنید.
- حالا با خامه فرم گرفته روی آن را پر کرده و در یخچال قرار دهید.
- برای تزیین از سس شکلات، کارامل، پودر گردو و هر چیزی که تمایل داشته باشید می توانید استفاده کنید.