فینگر فود کاسه ای باخمیر یوفکا

موادلازم:
نان تست مکعبی خرد شده ۱/۲پیمانه
خمیر یوفکا به میزان ازم
پنیرپارمزان رنده شده ریز ۱/۲ پیمانه
پنیرپارمزان مکعبی ریزی خرد شده ۱/۲پیمانه
سینه مرغ مکعبی خردشده ۱عدد
ژامبون مرغ خرد شده۱/۲پیمانه
کاهوخرد شده چندبرگ
سس مایونز ۱/۴پیمانه
پودرسیر ۱/۴ق م
سرکه ۲ق غ
سس خردل ۲ ق غ

طرز تهیه:
سینه مرغ رو مکعبی خورد میکنیم وبا روغن تفت میدیم درش رو میزاریم تا بپزه نمک وفلفل وپودرسیر هم اضافه میکنیم
خمیریوفکارو باز کرده وبه مربع های ۱۰در۱۰ برش میدیم قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم ودویک لایه خمیر میزاریم دوباره چرب کرده وخمیر دوم روهم روی قبلی میزاریم و۱۲ دقیقه درفرمیزاریم
نان تست اطرافش رو برش میدیم ومکعبی خورد میکنیم ودرتابه تفت میدیم
کاهو رو هم ریز خورد میکنیم درکاسه ایی سینه مرغ تفت داده شده وکاهو وپنیرپارمزان مکعبی خوردشده ونان تست تفت داده شده وژامبون مرغ خوردشده وسس خردل وسرکه وسس مایونز باهم مخلوط کرده
خمیر یوفکا که به صورت کاسه ایی درآمده رو با مواد بالا پر میکنیم ومقداری پنیر پارمزان روی هرکاسه میپاشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پانزده − پنج =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس