مواد لازم

برای ۸ نفر

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله
  • پودر سیر و نمک به مقدار لازم
  • ۱۶ تورتیلای ذرت
  • روغن زیتون برای سرخ‌کردن
  • ۶ عدد فلفل سبز تند نگینی خردشده
  • ۱ عدد پیاز متوسط ریز خردشده
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده
  • ۱ دسته برگ گشنیز خردشده
  • ۲ عدد آواکادوی خردشده
  • ۲ عدد لیمو ترش قاچ شده

مواد لازم برای تورتیلای ذرت

  • ۷۰۰ گرم آرد ذرت
  • نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • دو سوم لیوان آب جوش
  • دو سوم قاشق مرباخوری بکینگ پودر

 

دستور پخت نان تورتیلای ذرت

۱. در ابتدا آرد را چند بار الک کرده و سپس آن را در یک ظرف با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. وسط آرد، یک گودی ایجاد کرده و روغن و آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید. خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید و سپس، آن را داخل کیسه نایلونی بگذارید تا ده دقیقه استراحت کند.

۲. بعد از ده دقیقه خمیر را بردارید و آن را شانزده قسمت کنید. سپس همه قسمت‌ها را به‌شکل دایره دربیاورید. روی سطح کار، آرد بپاشید و خمیرها را با فاصله کنار هم بچینید و روی آن پارچه بکشید تا در حین کار خشک نشوند.

۳. یکی یکی خمیر‌ها را با وردنه باز کنید تا اندازه قطر هر دایره سی سانتی‌متر شود.

۴. یک ماهیتابه چدنی را روی شعله کم گاز بگذارید و وقتی داغ شد، خمیر را به‌صورت آهسته در آن بیندازید. وقتی یک طرف خمیر پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

۵. نان‌ها را پس از پخت از ماهیتابه دربیاورید و داخل پارچه بگذارید تا خشک نشوند.

دستور پخت

تاکو

تاکوی ماهی یکی از انواع محبوب این غذا در سراسر مکزیک است. عکس از «لیندزی لاکنر گاندلاک» (Lindsay Lauckner Gundlock)

۱. گوشت چرخ‌کرده را با کمی پودر سیر و نمک در ماهیتابه بریزید و آن را بپزید تا به رنگ قهوه‌ای دربیاید. چربی‌های آن را جدا کنید و آن را کنار بگذارید.

۲. تورتیلاهای ذرت را با کمی روغن زیتون چرب کنید. یک ماهیتابه بزرگ را روی گاز با شعله زیاد بگذارید و نان‌های تورتیلای خود را در آن سرخ کنید تا لکه‌های قهوه‌ای رنگ در آن‌ها پدیدار شوند، ولی کماکان نرم باشند.

۳. آن‌ها را از روی حرارت بردارید و روی دستمال کاغذی یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آن کشیده شود.

۴. برای درست‌کردن تاکوها، یک قاشق از گوشت را روی هرکدام از آن‌ها بریزید و سپس فلفل‌ها، پیازها، گوجه‌فرنگی، برگ‌های گشنیز و آواکادوی خردشده را به آن بیفزایید. کمی آب‌لیمو روی این ترکیب بریزید و با نمک، آن را مزه‌دار کنید. سپس نان تورتیلا را بپیچید و سرو کنید. شما همچنین می‌توانید به آن پنیر رنده‌شده، کاهوی خردشده، سس سالسا و هر چیز دیگری که دوست دارید اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

یک × 5 =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس