مواد لازم
- گوجه گیلاسی ۵۰۰ گرم
- پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
- روغن زیتون ۱/۴ فنجان
- سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل مقدار لازم
- برگ ریحان برای تزئین
طرز تهیه : گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. پنیر موزارلا را به مکعب های کوچک و به یک اندازه برش بزنید .سپس هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان انها را به هم متصل کنید و روی ان را نیز با یک برگ ریحان تزئین نمائید.
درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس با قاشق روی گوجه های پنیری که اماده کرده اید بریزید.
نکته ها : میتوانید بجای سرکه بالزامیک از سرکه های دیگری نیز استفاده کنید. اما قطعا طعم این سرکه متفاوت و خاص میباشد. بجای گوجه های گیلاسی میتوانید از گوجه های کوچک نیز استفاده کنید.
- برای: ۱۰ نفر
- وعده: پیش غذا, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
- مواد لازم : پنیر موزارلا, روغن زیتون, سرکه بالزامیک, گوجه فرنگی