مراحل تهیه شیر برنج عسلی
اول از همه برنج رو برای چند ساعت خیس میکنیم و بعد آبش رو خالی کرده و مجددا ۲ پیمونه آب توش میریزیم و روی شعله میگذاریم
بعد از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برنج آب رو به خودش میکشه و نرم شود
حالا ۴ پیمونه شیر رو داخل برنج ریخته و میگذاریم که شیر و برنج خوب با هم بپزند و در این مدت گاهی مخلوط شیر و برنج رو هم میزنیم تا ته نگیرد.بعد از حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مایع کاملا قوام اومده و برنج ها کاملا پخته و نرم شده اند
حالا عسل رو اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا شیر برنج و عسل با هم یکم قل بزنند. بهتره عسل رو کم کم اضافه کرده و از شیر برنجمون بچشیم تا خیلی شیرین نشود یا حتی اگه شیرین تر بپسندیم میتونیم مقدار عسل رو بیشتر کنیم.
در نهایت گلاب رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. در صورتی که ترجیج میدادیم شیر برنجمون فقط طعم عسل رو داشته باشد میتونیم اصلا گلاب نریزیم.حالا شیر برنج ما کاملا آماده است … داخل کاسه ریخته و با دارچین یا عسل تزیینش میکنیم. میتونیم گرم یا سرد سرو کنیم …