مواد لازم تهیه شهد حلوای زعفرانی

شکر ۳۵۰ گرم
آب ۳۸۰ میلی لیتر
پودر زعفران ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب نصف استکان

طرز تهیه شهد حلوا

شکر را داخل یک تابه بریزید و پس از مقدار خیلی کمی هم زدن اب را اضافه کنید. به خوبی هم بزنید و تا مرحله حل شدن ادامه دهید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید.

اجازه دهید تا شربت به مرحله ی جوشیدن برسد و سپس گلاب را اضافه کنید. در این مرحله شربت آماده است و آن را کنار بگذارید.

مواد لازم تهیه حلوا ساده زعفرانی

روغن ۲۲۰ میلی لیتر
آرد ۲۷۰ گرم

مرحله اول (تفت دادن آرد):

روغن را داخل تابه بریزید و آرد را هم اضافه کنید. در این مرحله باید مرتب آرد را هم بزنید تا آرد خراب نشود. توجه کنید که رنگ حلوای شما بستگی مستقیم به میزان تفت دادن آرد در این مرحله دارد اما به هیچ وجه ارد شما نباید بسوزد.

با دقت و مدام آرد را تفت دهید و به خوبی سرخ کنید.

مرحله دوم (اضافه کردن شربت):

در این مرحله و پس از این که آرد به رنگ دلخواه شما رسید باید شربت را به آن اضافه کنید. شربت را در چندین مرحله به آرد اضافه کنید و پس از هر بار مقداری تفت دهید تا مخلوط شود.

تا زمانی باید پس از اضافه کردن شربت، حلوا را تفت دهید که به تابه شما نچسبد و در این مرحله می توانید زیر شعله را خاموش کنید.

حلوای شما در این مرحله آماده است و می توانید آن را به هر صورتی که دوست داشته باشید آن را تزئین کنید.

امیدواریم که از این آموزش راضی بوده باشید و آن را برای کسانی که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

نوزده + 4 =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس