پودینگ گردو و شکلات یکی از دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده بوده و نیازی به فر ندارد.
مواد لازم پودینگ گردو و شکلات
- شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
- شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
- شکر:۲۰۰ گرم
- زرده تخممرغ : ۳ عدد
- خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
- نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر گردو:۱۵۰ گرم
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
- نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند.
- حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود.
- حال باید مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید.
- این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند.
- زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.
- حالا در ظرف های مناسب ریخته و اجازه دهید از حرارت بیافتند و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
- بر روی این پودینگ برای تزیین می توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.