پودینگ گردو و شکلات یکی از دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده بوده و نیازی به فر ندارد.

مواد لازم پودینگ گردو و شکلات
  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
  • شکر:۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد
  • خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
  • نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر گردو:۱۵۰ گرم

پودینگ گردو و شکلات برای تولد

طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
  1. نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند.
  2. حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود.
  3. حال باید مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید.
  4. این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند.
  5. زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.
  6. حالا در ظرف های مناسب ریخته و اجازه دهید از حرارت بیافتند و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
  7. بر روی این پودینگ برای تزیین می توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

4 × یک =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس