تهیه پاپ کیک با دستور العمل بسیار ساده برای تولد عزیزان شما :

 

مواد اصلی

شکلات تخته ای    ۲۰۰ گرم

ترافل                به مقدار لازم

نی پلاستیکی    به تعداد لازم

کیک پودر شده    ۲ لیوان

خامه‏ صبحانه      ۱ بسته

پودر نارگیل         ۱/۳ لیوان

روغن مایع         ۵۰ گرم

پاپ کیک

ابتدایک کیک ساده کاکائویی تهیه نمایید سپس وقتی به دمای محیط رسید با استفاده از دست یا میکسر آن را پودر کنید

در این مرحله به کیک پودر نارگیل و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید

از این خمیر حاصله توپ هایی به اندازه یک اسکوپ درست کنید و خوب بین دو دوست خود بچرخانید تا گرد شوند

سپس توپک هارا ۱تا۲ ساعت درون یخچال قرار دهید برای کم شدن وقت میتوانید آنهارا نیم ساعت درون فریزر قرار دهید

در این مرحله شکلات هارا به روش بن ماری آب کنید همراه با روغن

بعد از اینکه شکلات هارا آب کردید و توپک های شما آماده هستند ابتدا نی را درون شکلات آب شده بزنید و بعد وارد توپک ها کنید و توپک هارا در شکلات بغلطونید.

توپک هارا در اسفنج ثابت کنید تا شکلات اضافی آن چکه کند

در پایان کار توپک هارا با استفاده از ترایفل رنگی و یا پودر نارگیل و انواع مغزها تزیین کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

بیست − 9 =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس