مواد لازم برای موز شکلاتی
- موز بزرگ ۵ عدد
- شکلات تختهای تلخ ۸۰۰ گرم
- مغزهای خرد شده یا ترافل رنگی برای تزیین
- چوب بستنی ۱۰ عدد
موز شکلاتی یک دسر خنک تابستانی و خوشمزه است که شاید بهتر باشد به آن موز یخی شکلاتی بگوییم. موزها اول باید در فریزر قرار بگیرند تا خنک و سفت شوند. سپس آنها را با شکلات ذوب شده میپوشانیم و روی آنها را به هر شکلی که دوست داشته باشیم تزیین میکنیم. برای تزیین میتوان از انواع مغزها مثل بادام، پسته و گردو، پودر نارگیل، ترافل رنگی یا حتی شکلات سفید استفاده کرد. نکته دیگر این است که با فرو کردن چوب بستنی در موزها هم تهیه و هم خوردن موز شکلاتی راحتتر میشود. موز شکلاتی برای سرو در مهمانیهای مختلف به ویژه تولد بچهها عالی است.
طرز تهیه: ابتدا موزها را پوست بکنید و هر کدام را از وسط نصف کنید تا ۱۰ نصف موز داشته باشید. از سمت برش خورده هر قطعه موز یکی از چوب بستنیها را داخل آن فرو کنید. روی یک سینی کاغذ روغنی بکشید و موزهای سیخ شده را روی آن بچینید. حدود یک ساعت سینی را در فریزر قرار دهید تا موزها یخ بزنند.
شکلات تختهای را تا جای ممکن خرد کنید و داخل ظرف مناسب بریزید. ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید و بعد شکلات را هم بزنید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا شکلات کاملاً ذوب و یکدست شود. همچنین میتوانید شکلات را روی ظرف آب در حال جوش ذوب کنید (روش بن ماری).
برای تزیین میتوانید از ترافل رنگی، مغز پسته یا بادام، پودر نارگیل یا چیزهای مشابه استفاده کنید. تزیینات را در کاسههای جداگانه بریزید تا برای مصرف آماده باشند. چون شکلات زود بسته میشود و باید سریع عمل کنید.