- نان تست
- کالباس
- پنیر گودا
- کاهو
- گوجه فرنگی منیاتوری
- سس مایونز
- خیار شور
- خلال دندان
با چاقو کناره های نان تست رامی بریم دو یا سه عدد را کنار هم می چنیم یک لایه سس مایونز یا سس سالاد را با ماست چکیده سون مخلوط کرده بر روی نان می مالیم یک لایه کالباس بر روی نان قرارداده و سپس یک لایه مجدد نان تست بر روی آن قرار میدهیم و سس می مالی در لایه بعدی یک برگ کاهو قرارمی دهیم و مجددا یک لایه نان تست را قرارداده و سس میزنیم در لایه بعدی پنیر و در لایه بعدی بعد از نان خیار شور را نازک بریده و می چینیم به مدت یک ساعت در یخچال قرارمی دهیم تا سفت شود بعد با چاقو به قطع های کوچک می بریم و برای جلوگیری از جدا شدن یک عدد خلال دندان را بر یک عدد گوجه ریز قرارمی دهیم