چیز کیک زبرا

بیسکویت :۲۰۰ گرم.(۱ بسته)

کره:۷۰ تا ۱۰۰ گرم

پودر ژله آلونه ورا: ۱ بسته

آب جوش: ۱/۲ پیمانه

پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

وانیل۱ : قاشق چایخوری

پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپخوری

شکر :۱/۳ پیمانه

طرز تهیه چیز کیک زبرا

اول آبجوش را با پودر ژله مخلوط می کنیم به روش بن ماری تا کاملا مخلوط شود,میذاریمش کنار تا دماش پایین بیاد.

بیسکویت را پودر میکنیم با کره ذوب شده مخلوط میکنیم مخلوط بیسکویت را کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانت کاملا پرس می کنیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فریزر میذاریم.

پنیر خامه ای و شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا مخلوط شود بعد خامه را اضافه می کنیم مخلوط می کنیم مخلوط پودر ژله را اضافه می کنیم و با همزن خوب میزنیم تا خوب با هم مخلوط شون مایه آماده شده رو به دو قسمت تقسیم می کنیم ودر یکی کاکائو الک شده می‌ریزیم .

قالب را از فریزر در اورده و یه ملاقه از مایه سفید را درست مرکز قالب می‌ریزیم بعد یه ملاقه مایه کاکائوی را درست مرکز مایه سفید می ریزیم مثل کیک زبرا به همین ترتیب یه ملاقه مایه سفید یه ملاقه مایه کاکائوی میریزیم.

چیز کیک را تا موقعی که بببنده داخل یخچال میذاریم وقتی چیزکیک بست از یخچال بیرون میآریم. و کمربند قالب را باز میکنیم و کاغذ روغنی را به راحتی جدا میکنیم و داخل ظرف سرو میذاریم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

یازده − چهار =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس