رول ژامبون با نان تورتیلا (نان لواش)
رول ژامبون با نان تورتیلا، نوعی فینگر فود برای تولد است که به راحتی درست میشود. این رولهای کوچک را همه افراد از بزرگسال تا خردسال دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.
مواد لازم | |
نان تورتیلا (نان لواش) | ۲ عدد |
کاهو | ۱۰ برگ |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
ژامبون گوشت یا مرغ | ۱۰ ورق |
دستور تهیه:
- نان تورتیلا را روی سطح کار پهن کنید.
- روی سطح نان و کنارههای آن را با پنیر خامهای بپوشانید.
- یک لایه ژامبون و سپس یک لایه برگ کاهو روی آن قرار دهید.
- دو لبه نان را نیم سانتیمتر به داخل تا کنید.
- سپس شروع به رول کردن نان کنید.
- نان رول شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس با چاقو به اندازههای مساوی برش بزنید.
- برای اینکه رولها باز نشوند، آنها را با چوب شور یا خلال دندان فیکس کنید.
- رول ژامبون با نان تورتیلا را در ظرف سرو بچینید.