مواد لازم جهت تهیه تاکو مکزیکی:

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت گاو بدون چربی ۴۵۵ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سیر خرد شده ۲ قاشق چایخوری
  • پودر چیلی ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سس گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه
  • برای سرو تاکوها:
  • نان ترتیلا ذرت ۸ عدد
  • پنیر چدار ۳/۴ پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
  • کاهو خرد شده ۲ پیمانه

طرز تهیه :

مرحله اول: پخت گوشت

یک تابه نچسب با قطر حدودا سی سانتی متری بردارید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید تا داغ شود.حالا تکه های بزرگ گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. آن ها را با فاصله در روغن بگذارید. و مقداری نمک و فلفل روی گوشت ها بپاشید.

اجازه دهید زیر گوشت ها قهوه ای رنگ شوند. حدودا سه دقیقه زمان لازم است. سپس تکه های گوشت را بچرخانید. آن ها را از هم باز کنید تا تمام گوشت به مدت دو دقیقه خوب تفت بخورد.

مرحله دوم: افزودن ادویه تاکو

سیر تازه را خرد کنید. سپس سیر را به همراه پودر چیلی، زیره و پودر پیاز روی گوشت بریزید و یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. حالا  سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله سوم: سرو

تمام مواد میانی تاکو مکزیکی را روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا حجم سس کم و غلیظ شود. حدودا ۳ تا ۵ دقیقه برای این کار کافی است.تاکو مکزیکی را به صورت داغ با ترتیلای ذرت، کاهو، پنیر چدار، گوجه فرنگی و مواد دلخواه دیگر سرو کنید.

طرز تهیه تاکو با نان ترتیلا

– مانند روش قبل مواد و نان ترتیلا ذرت را آماده کنید. فر یا ماکروویو را روشن کنید. نان ها را در آن بگذارید تا کمی گرم شوند. به کمک یک قلموی مناسب، یک لایه نازک از روغن کانولا روی نان ها بمالید. سپس فر را روی درجه ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. حالا هر نان را مثل عکس، روی دو میله از فر قرار دهید.

– پس از ۱۰ الی ۱۲ دقیقه نان ساندویچ تاکو مکزیکی شما آماده است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پنج × چهار =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس