مواد لازم برای لایه پنیری
پنیر ماسکارپونه
۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته
۱/۲ پیمانه
پودر شکر
۱/۳ پیمانه
پودر وانیل
۱ قاشق چای خوری
دانه انار
۱ پیمانه
مربا انار
۱/۲ پیمانه
کاسه های تارت آماده به تعداد مورد نظر
در یک کاسه پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.، سپس مخلوط پنیر را داخل کاسه های تارت اماده بریزید و پخش کنید حداقل حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه پنیری خودش را بگیر
روی تارت دانههای انار و مربای انار را بریزید، سپس آنها را سرو کنید.