مواد لازم برای لایه پنیری

پنیر ماسکارپونه

۲۵۰ گرم

خامه‏ فرم گرفته

۱/۲ پیمانه

پودر شکر

۱/۳ پیمانه

پودر وانیل

۱ قاشق چای خوری

دانه انار

۱ پیمانه

مربا انار

۱/۲ پیمانه

 

کاسه های تارت آماده                                                                         به تعداد مورد نظر

 

در یک کاسه پنیر ماسکارپونه، خامه‌ فرم گرفته، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.، سپس مخلوط پنیر را داخل کاسه های تارت اماده  بریزید و پخش کنید حداقل حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه‌ پنیری خودش را بگیر

روی تارت دانه‌های انار و مربای انار را بریزید، سپس آن‌ها را سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

هجده − 17 =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس