مواد لازم برای تهیه چوب شور کاکتوسی:

– یک بسته چوب شور
شکلات به رنگ سبز (یا شکلات سفید و رنگ پودری سبز)
– ترافل ترجیحا به رنگ سفید
– مقدار کمی روغن مایع یا کره برای روان کردن شکلات

 

آموزش چوب شور کاکتوسی

 

دستور‏ تهیه چوب شور کاکتوسی:

شکلات های سبز را آب کرده و درون یک ظرف باریک و بلند بریزید(مثل یک لیوان). شکلات سبز را با استفاده از روش بن ماری یا به کمک مایکروفر ذوب کنید. من شکلات ها را برای یک دقیقه در مایکروویو قرار دادم ، هم زده ، سپس دوباره برای ۳۰ ثانیه در مایکروویو دوباره حرارت داده تا کاملا ذوب و یکدست شود(حتما به نکات آب کردن شکلات توجه کنید).
در صورتی که از شکلات سفید استفاده می‏کنید برای رنگ کردن آن باید از رنگ خوراکی پودری استفاده کنید. رنگ خوراکی پودری را به محض این که شکلات شروع به ذوب شدن کرد، اضافه کنید. رنگ های پودری غلیظ تر از نوع مایع هستند به همین دلیل رنگ را کم کم به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا خیلی پر رنگ نشود.
چوب شورها را یک باره در ظرف شکلات آب شده فرو ببرید و با دقت صبر کنید تا شکلات اضافی آن بریزد. آن ها را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان ترافل بپاشید. می توانید به آن ها اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شوند و خود را بگیرند (که مدتی طول می کشد) یا می توانید آن ها را به مدت ۵-۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
به همین راحتی چوب شورهای کاکتوسیمون آماده شدن.
نوش جان!

 

 

نکات بسیار مهم درآب کردن شکلات

– به طور کلی‌شکلات سفید نسبت به شکلات کاکاویی حساستره و باید خیلی‌ تو آب کردن شکلات سفید حساسیت به خرج بدیم.
– همیشه یادمون باشه که به هیچ وجه شکلات رو روی آتیش مستقیم آب نمی‌کنیم . چون کلا بافت شکلات رو تخریب میکنه و شکلات به طور خیلی‌ وحشتناکی‌ هم زمخت میشه هم بدمزه .
– تنها دو راه واسه آب کردن شکلات هست یکی‌ همون آب کردن تو ماکرو فره و یه راه به وسیله بخار آب که شکلاتو توی یه ظرف به تیکه های کوچولو تقسیم می‌کنیم و میذاریم روی قابلمه یا کتری که در حال جوشیدنه.
– یادمون باشه هیچ وقت از قاشق چوبی استفاده نمی‌کنیم واسه همزدن شکلات چون قاشق چوبی رطوبت شکلاتو به خودش میگیره و باعث میشه شکلات لطیفی نداشته باشیم.
– قاشق فلزی که استفاده می‌کنیم باید کاملا خشک و تمیز باشه وقتی‌ که میخوایم شکلاتو مخلوط کنیم باهاش .
– اگه شکلاتمونو تو ماکرو فر آب می‌کنیم هر چند ثانیه چک می‌کنیم که آب شده یا نه .

– هیچ وقت شکلات نباید به حالت جوش در بیاد که اگه بجوشه در اون صورت شکلاتمون دیگه به درد هیچی‌ نمیخوره چون هم خاصیتشو و هم بیشترین عطرو بوشو از دست داده اما اگه یه زمانی اینطوری شد یه راه داره که اونم اینه که یه مقدار روغن مایع بهش اضافه کنیم که یه مقدار برگرده به روزهای اوجش.

– همیشه اضافه کردن یه مقدار روغن و یا کره کمک میکنه که شکلاتمون لطیفتر و نرمتر بشه.

– هیچ وقت روی شکلات رو وقتی‌ داریم آبش می‌کنیم نمیپوشنیم.

– خیلی‌ خیلی‌ باید مواظب باشیم که بخار کتری یا قابلممون وارد شکلات نشه . اضافه کردن حتی یک قطره آب یا شیر یا آب میوه یا خامه و … در شکلات ممنوع است.

– نکته مهم دیگه هم اینه که ظرفمون که شکلات رو گذاشتیم توش به هیچ عنوان نباید با سطح آب تماس داشته باشه

.فیلم آموزش

 

تم کاکتوس، چوب شور کاکتوسی، تولد کاکتوسی، خوراک کودک، تنقلات جشن، دیلایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

چهار − یک =

این یک سایت آزمایشی است
ساخت با دیجیتس